MET SENDWICH

DIGITAAL BESTELLEN EN BETALEN

Alle werknemers beschikken namelijk over een persoonlijke digitale portemonnee waarmee zij hun bestellingen betalen. De werknemers kunnen op deze digitale portemonnee eenvoudig geld opladen door het inscannen van QR-cheques die ze bijv. op het secretariaat kunnen aankopen. Gewoon inscannen en hop... het staat erop! Ook integratie met Payconiq is voorzien voor zover het bedrijf daar een account heeft aangemaakt.

HET BEDRIJF IS DIRIGENT

Het bedrijf bepaalt het aanbod uit de gerechten die de leveranciers aanbieden en enkel die gerechten kunnen de werknemers aankopen. Daarbij kan ook gerust een mix aangeboden worden afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor wordt vermeden dat werknemers zelf initiatief nemen en gerechten door derde partijen laten aanleveren op kantoor. Dit is met name voor gecontroleerde bedrijven (Seveso, ea) namelijk niet evident. 

Het bedrijf bepaalt verder op welke dagen ze leveringen wil en kan desgewenst een verlofkalender bijhouden zodat op deze dagen de werknemers niet kunnen bestellen.

LEVERANCIERS NAAR KEUZE

Het bedrijf kan werken met één of meerdere leveranciers naar keuze uit de lijst van de aangesloten leveranciers. Uw huidige leverancier zit er misschien ook al tussen.

BESTELLING PLAATSEN, WIJZIGEN OF ANNULEREN.

De onderneming bepaalt in afspraak met de leverancier het standaard leveringsuur alsook de bijhorende afsluittijd aka tot hoe laat er besteld kan worden. Tot die afsluittijd kunnen de werknemers de dag zelf nog hun bestelling plaatsen, wijzigen of annuleren of ze nu op het bedrijf zijn of nog onderweg.

TIJDWINNENDE OPLOSSING

Het bedrijf heeft geen werk meer voor de opname van de bestellingen. Dit doen de werknemers namelijk gewoon eigenhandig met hun smartphone (zowel op Apple als op Android-toestellen). In de webmodule van de organisatie kan de verantwoordelijke de binnenkomende bestellingen visualiseren.

LEVERINGEN OP TIJD

De leverancier ontvangt via zijn Sendwich® console bovendien realtime alle geplaatste bestellingen/wijzigingen en kan al starten met de productie. Hierdoor is hij sneller klaar en kunnen de leveringen op tijd gebeuren.