ZONDER SENDWICH

LANGE WACHTRIJEN

Vaak lange wachtrijen tijdens de eerste speeltijd voor de opname van de bestelling en opnieuw lange wachtrijen rond het middaguur bij de bedeling van de gerechten. Vele studenten halen hun broodje uit gemak dan maar liever af nog vóór ze de schoolpoort binnengaan en eten 's middags noodgedwongen een wak broodje... op kamertemperatuur.

TIJDVERLIES

In sommige scholen gebeurt de opname van de bestelling en de inzameling van het geld bij aanvang van het eerste lesuur en verspelen de leerkrachten en mede-leerlingen hierdoor ettelijke minuten van de onderwijstijd.

VAAK NOG MET PEN EN PAPIER

Alles wordt vaak nog met pen en papier genoteerd en verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor veel vertraging maar de kans op fouten is hierdoor vrij reëel.

TIJDROVENDE VERWERKING

Een tijdrovende verwerking van de handgeschreven lijstjes tot één bestelbaar overzicht die naar de leveranciers gestuurd kan worden. Bovendien vaak transformatie van deze lijstjes naar een alfabetische lijst om de bedeling 's middags enigszins te kunnen vergemakkelijken.

FOUTE EN ONTBREKENDE GERECHTEN

Diverse foute en ontbrekende gerechten of broodjes die door iemand anders zijn opgehaald.

CASH GELD

Verwerking van cash geld dat ingezameld, geteld en verpakt moet worden alvorens naar de bank of leverancier gebracht kunnen worden.