Sendwich voor

Bedrijven

Grotere bedrijven hebben in de meeste gevallen een eigen kantine mét dagverse keuken, maar het overgrote deel van de ondernemingen heeft dat niet. Om die reden werken ze samen met broodjeszaken, soepateliers of andere leveranciers. Maar dat loopt niet altijd van een leien dakje en ook het gebrek aan variatie steekt snel tegen. Met Sendwich bestel je gemakkelijk en efficiënt bij leveranciers naar keuze.

Heb je moeite met het voorzien van een gevarieerde lunch voor je medewerkers?

Digitaal bestellen en betalen, tijdige leveringen en een ruim aanbod aan gerechten

Demo aanvragen

Digitaal bestellen en betalen

Met de Sendwich-app bestelt iedereen afzonderlijk zijn keuze bij de door jou gekozen leverancier. De betaling van die bestelling wordt ook meteen vereffend, zodat je achteraf niemand nog moet lastigvallen.

Jij bepaalt het aanbod uit de gerechten die de leveranciers aanbieden

Keuze hebben is leuk, maar té veel keuze zorgt voor chaos. Om die reden kan jij beslissen bij welke leveranciers je medewerkers een bestelling kunnen plaatsen. En het kan nog gedetailleerder: je kan zelfs bepalen tussen welke gerechten ze mogen kiezen.

Leveranciers naar keuze

Kies voor één of meerdere leveranciers en breidt zo de keuzemogelijkheden uit of beperk ze in het geval dat nodig zou zijn. Zin in iets anders? Vind een nieuwe leverancier in jouw buurt.

Bestellingen plaatsen, wijzigen en annuleren

bestellingen gemakkelijk wijzigen of annulerende voor de sluit.

Bespaar jezelf tijd

Lunch voorzien neemt altijd meer tijd in beslag dan vooraf gepland. Door via de Sendwich-app te bestellen, bespaar je jezelf heel wat tijd en plan je jouw werk en pauzes constructief in.

Leveringen zijn op tijd

Doordat je jouw levertermijn op voorhand kan kiezen, weten zowel de leverancier als de koerier en jijzelf wanneer jij je aan je bestelling kan verwachten. Zo kan iedereen zijn of haar tijd optimaal invullen.